.
Debby Pfaff en Nicolas Liebart
zondag 14 augustus 2022

Nicolas Liébaert: “Dat mocht ik als papa doen”

Dat had een invloed op zijn gewicht

Zwanger zijn, het is vooral een proces dat vrouwen moeten doormaken. Mannen staan wat hulpeloos aan de kant toe te kijken, en kunnen maar heel weinig doen. Dat ondervond ook Nicolas Liébaert toen zijn vrouw Debby Pfaff zwanger was van hun twee zonen.

“Zij zegt dan: ‘voel nu aan mijn buik. Maar je voelt niks of je bent juist te laat. Pas zodra het kindje er is, kan je als papa de ‘verloren tijd’ inhalen”, klinkt het in Tv Familie.

Zwanger zijn betekent voor veel vrouwen ook rare goestingskes. De ene vrouw kan een hele dag augurken eten, de andere lepelt de pot pickles helemaal leeg. Debby Pfaff had een ongelooflijke goesting in frieten.

Kinderen op de wereld zetten, het is het mooiste wat er is. Al moet Nicolas wel toegeven dat hij er ook één serieus nadeel aan heeft ondervonden.

“Debby werd zwaarder tijdens de zwangerschap, bij mij kwam dat zwaarder worden telkens na de geboorte. Er wordt elke dag vers gekookt, telkens wat te veel gemaakt, de kinderen hebben weinig eetlust en dan moet papa de restjes opeten.”

Download onze app voor Android of iOS