.
Nicolas Caeyers
maandag 27 juni 2022

Nicolas Caeyers: “hij bracht stabiliteit in mijn leven”

Hij ontmoette iemand heel bijzonder

De voorbije twee jaar bracht Nicolas Caeyers ons aan het lachen met zijn hilarische filmpjes op zijn Instagramprofiel. Hij is altijd erg druk aan het werk, maar zal ook deze zomer regelmatig proberen genieten van wat rust en vakantie.

Nicolas heeft veel mooie herinneringen aan de zomer en hij denkt vaak terug aan de Provence. “Ik ben er vele jaren met mijn ouders op vakantie geweest. Als kind stond ik daar niet voor te springen, want ik bleef liever thuis bij m’n vriendjes. Vandaag kijk ik daar anders naar. Ik kan nu intens genieten van die Provençaalse levensstijl”, zegt Nicolas in Gazet van Antwerpen.

Ook deze zomer heeft Nicolas wel wat vakantieplannen. Hij trekt met zijn vriend voor een aantal dagen naar La Douce France. En daar kijkt hij enorm naar uit.

“Ik hou steeds meer van die eenvoudige manier van leven. Vroeger kickte ik op chique resorts en beach bars. Maar nu ben ik erachter dat je daar het geluk niet zal vinden. Misschien hebben de pandemie en m’n relatie me wel tot dat inzicht gebracht.”

Tijdens corona was Caeyers nog vrijgezel, maar daar kwam 8 maanden geleden verandering in. “Met hem kwam er meteen meer stabiliteit in mijn leven. Samen kunnen we van de kleine dingen van het leven genieten. Dat zijn we ook van plan deze zomer.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nicolas Caeyers

Meer Over:

Nicolas Caeyers