.
Nick Kraft uit Big Brother
woensdag 18 augustus 2021

Nick uit Big Brother reageert op liefdesverhaal van Lisa uit Love Island

"Ik was niet verliefd op haar"

Lisa Moerman uit ‘Love Island’ heeft op haar sociale media uitgehaald naar Nick Kraft uit ‘Big Brother’. Lisa schreef dat zij en Nick een liefdesrelatie hadden. Maar dat werd geen succes, zij schetste op Instagram geen mooie beeld van Nick, hoewel zij hem niet bij naam noemde.

Na lang twijfelen heeft Nick ondertussen wel gereageerd. “Yes, ik heb gedate met Lisa Moerman”, schrijft Nick Kraft op Instagram. “En yes, ik had en heb ze supergraag. Maar verliefdheid is nooit naar boven gekomen, we hebben een superleuke tijd gehad”, geeft Nick toe. “De druk die mensen ons geven op privévlak is soms niet te onderschatten. Mensen hebben over alles een mening, of het nu goed of slecht is. Ik heb dit om deze reden uit de media willen houden, omdat we geen relatie hadden en ik ons wou beschermen voor oordelen.”

“Ik en Lisa waren single, spraken af om dingen te gaan doen, zoals elke gezonde normale mens als hij/zij single is. Ook wij hoeven ons niet te verantwoorden met wie wij omgaan. Wij zijn altijd open en eerlijk geweest over onze gevoelens naar elkaar toe en tot de conclusie gekomen dat we geen relatie konden starten, wegens verschillende redenen”, gaat Nick op Instagram verder. “Ik wens Lisa alle geluk toe in haar toekomst en ik hoop dat ze iemand kan vinden waar ze dolverliefd op wordt en dat het wederzijds is, because she deserves it.”

“Jammer dat dit wereldnieuws moet zijn en sensatie zou moeten brengen, want eerlijk, nobody cares mister newspaper”, besluit Nick. Tja Nick, dat laatste willen wij toch even nuanceren. Jouw berichten worden keigoed gelezen, dat is dan ook één van de redenen waarom dit nieuws ‘hot news’ is.

Bio van Nick Kraft

Meer Over:

Nick Kraft