.
Nick Kraft
vrijdag 13 oktober 2023

Nick Kraft opgelicht

“Smeerlappen!”

Dikke pech voor Nick Kraft uit Herentals. De dj die enkele jaren geleden in ‘Big Brother’ te zien was, laat via zijn sociale media weten dat hij opgelicht is.

Nick, de trotse eigenaar van een iPhone, besloot een jaar geleden een verzekering voor zijn toestel te nemen. Voor amper 9,99 euro per maand kan je namelijk niet sukkelen. Alleen heeft deze grap hem véél meer gekost.

“SFAM heeft op één jaar tijd 4.700 euro van mijn rekening gehaald, waarvan 1.800 euro de laatste tien weken”, zucht Nick. Hij heeft de domiciliëring van het bedrijf ingetrokken en is naar de bank gestapt om te bekijken of hij het geld op de één of andere manier terug te krijgen.

Normaal zou de verzekering Nick 120 euro per jaar kosten, nu is hij 4.700 euro krijgt. Hij betaalde maar liefst 4.580 euro extra en dat dankzij een domiciliëring .

“SFAM=Smeerlappen. Ik haat slechte mensen”, besluit Nick.

SFAM kwam eerder dit jaar al meermaals in het nieuws omwille van zulke praktijken. Nick had zijn probleem dus kunnen vermijden door de domiciliëring eerder stop te zetten. Google is wat dat betreft een bron van informatie.

Bio van Nick Kraft

Meer Over:

Nick Kraft