.
Jill en Nick uit Big Brother
zaterdag 17 april 2021

Nick Kraft: ‘De haatreacties tegen Jill moeten stoppen!’

Gelijk heeft hij!

Ruim een week na zijn exit heeft Nick Kraft zijn kans gegrepen om de puntjes op de i te zetten, dat wasnodig. “Ik zou eventjes graag een paar misverstanden uit de wereld helpen. Ik ben nu iets langer dan een week terug in het normale leven, en het is nog altijd eventjes landen en aanpassen dus ik neem hiervoor nog graag mijn tijd. Ik heb een paar dingen gelezen en opgevangen van mijn fans, van Jill haar fans en van anderen hun fans. Laat 1 ding duidelijk zijn, wij als bewoner waren ALLEMAAL vrienden van elkaar en zullen dat altijd blijven, we hebben allemaal hetzelfde meegemaakt en dat schept een onvergetelijke band. Ik heb haatreacties gelezen naar bewoners toe die ik zelfs niet tegen mijn ergste vijand zou zeggen ( gelukkig heb ik er geen). Ik zou echt willen oproepen aan onze fans om menselijk te blijven en jezelf af te vragen: "Hoe zou ik reageren als ik in hun schoenen zou staan? " Wij zijn ook maar gewone mensen, net zoals iedereen hebben we ook dezelfde waarde”, reageert Nick op Instagram.

“Jill heeft eerlijk gewonnen en ik gun het haar meer dan 100%! Ze is een fantastische jonge vrouw waar ik heel veel respect voor heb. Als jongste vrouw in het huis heeft ze het toch maar gedaan. De knaakskes zijn haar dan ook van harte gegund. Laat uw dromen maar uitkomen kameraad!
Lekker Bruur! Vergeet niet dat Big Brother een SPEL is waar het belangrijk is om nominaties te overleven dus natuurlijk spelen mensen een spel. Eerlijk of oneerlijk? Dat is een keuze dat iedereen voor zichzelf uitmaakt. Ik heb het eerlijk gespeeld maar wel tactisch, en dat is ook waar ik zelf achter stond als kandidaat. Als jullie een gezelschapsspel spelen, willen jullie dan ook niet graag winnen? Respect hebben voor alles en iedereen is iets dat ik enorm heb geleerd in mijn opvoeding en doorheen de jaren alleen maar belangrijker ben gaan vinden. Dus ik wil ook vragen, aan iedereen die zomaar op los ligt te schelden vanachter het veilige schermpje, denk 2 keer na en maak ons als kandidaten trots dat jullie als fans even sportief zijn als alle BB Toppers van dit seizoen. Niemand heeft problemen met elkaar en we gunnen elkaar allemaal de wereld en veel liefde en vriendschappen”, reageert Nick.