.
News Image

Niall Horan komt naar ons land

Niall Horan komt naar Vorst Nationaal.
Niall Horan gaat solo en releast op 20 oktober zijn eerste eigen plaat ‘Flicker’. Kondigde hij eerder al de hoes van het album en gloednieuwe single “Too Much To Ask” aan, dan volgt vandaag het fantastische nieuws dat hij onder de vlag van de “Flicker World Tour 2018” doorheen Europa trekt volgend jaar. Kersvers talent Julia Michaels gaat als special guest mee op tour.

Single “Too Much To Ask” schreef Niall vorig jaar samen met trouwe compagnon Jamie Scott en werd geproducet door Greg Kurstin, die ook de producer was van zijn eerste single “This Town”. Zijn nieuwe “Too Much To Ask” is de opvolger van de enorm succesvolle tweede single “Slow Hands”, die platinum behaalde én op #1 in de US Top 40 radio charts belandde. Je kan het nummer hier downloaden/streamen. De officiële video, geregisseerd door Malia James (Troye Sivan, Halsey) en geproduceerd door Tom Birmingham en Targa Sahyoun, bekijk je hier op VEVO.
Niall Horan trapt zijn Europese tour in 2018 af in zijn thuisland Ierland met een show in Dublin op 12 maart. Vervolgens trekt hij naar legendarische zalen als o.a. O2 Academy Brixton in London (22 maart), Vorst Nationaal in Brussel (30 april) en Mediolanum Forum in Milaan (7 mei), en beëindigt de tour in Coliseu in Lissabon op 12 mei. Alle tourdata vind je hier terug.

Stilzitten kan Niall niet. Op dit moment zit hij halverwege zijn “Flicker Sessions 2017 Tour” die overal waar hij gaat volledig uitverkocht is. Na Dublin, London, Stockholm, Sydney, Tokyo, Los Angeles, Las Vegas en Rio de Janeiro, staan nog onder meer Philadelphia (29 oktober in The Fillmore), New York (31 oktober in het intieme Beacon Theatre) en San Francisco (22 november in The Masonic) op de planning.
Horan die als lid van het globale muziekfenomeen One Direction meer dan 70 miljoen platen verkocht, startte zijn solocarrière met de singles “This Town” en “Slow Hands”. Beide singles scoorden bijzonder sterk in verschillende landen. “Slow Hands” was het grootste succes van de twee. De single bereikte de toppositie in de charts in 44 landen, vergaarde reeds meer dan 820 miljoen streams en werd door Billboard geroemd als één van de “Best Songs of 2017 So Far”. Niet alleen zijn muziek slaat aan, ook Horan zelf viel dit jaar al meerdere keren in de prijzen met awards op de People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music en iHeartRadio MMVA Awards.

Niall Horan kan je live aan het werk zien in Brussel op 30 april in Vorst Nationaal. Tickets voor de Europese data van zijn ‘Flicker World Tour 2018’ én uiteraard de Belgische show gaan vrijdag 13 oktober om 9u in verkoop.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Niall Horan en One Direction