.
News Image

Netsky brengt nieuwe single met David Guetta uit

Nieuwe single als voorloper van nieuw album. 


Vandaag brengt de internationaal met awards bekroonde producer Netsky zijn nieuwe single in samenwerking met de Franse superster David Guetta uit. 'Ice Cold' is de tweede single van zijn aankomend album 'Palmtrees & Powerlines' en illustreert het contrast tussen het zomerse gevoel van de nummers op 'Palmtrees' (zoals de vorige Netsky single 'Tequila Limonada') en het dansvloermateriaal op 'Powerlines'.
David Guetta over zijn samenwerking met Netsky: “Working with NETSKY on this track was amazing. He’s such a great producer, and I’m really happy with the end result.” Ook voor het recentelijk uitgebrachte album '7' van Guetta zaten de twee producers samen in de studio, Netsky werkte mee aan de nummers “Light Headed” [feat. Sia] en “Battle” [feat. Faouzia]. “’Ice Cold’ was such a fun song to make.” Vertelt Netsky over het nieuwe nummer, “I remember both Stargate and David Guetta making me crank up this demo in a LA studio and all of us vibing to it together. Working with David was amazing, it was inspiring seeing his work routine and energy in studio and I’m so excited to be releasing this single today.”


'Ice Cold' is de tweede single van Netsky zijn aankomend album 'Palmtrees & Powerlines'. Dit album is het resultaat van de magie die ontstond in de studio tussen Netsky en het duo van super-producers Stargate. Een geplande studiosessie van vier uur in 2017 werd al snel verlengd met 8 maanden in de studio van het duo in Venice, Californië. Dit verbond maakte de weg vrij om de samenwerking met een hand vol supersterren aan te gaan voor 'Palmtrees & Powerlines'.