.
News Image

Neil Diamond komt naar Sportpaleis

Neil Diamond start de zomer in het Sportpaleis.


Neil Diamond, de iconische rock en pop singer-songwriter, brengt zijn langverwachte Neil Diamond Tour 2014 komende zomer naar Europa. Op zondag 21 juni 2015 doet hij daarmee het Sportpaleis in Antwerpen aan.



Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en in 2011 zelfs nog in de Rock and Roll Hall of Fame en ook de zéér prestigieuze Sammy Cahn Lifetime Achievement Award; Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. Sweet Caroline, Girl, You'll Be A Woman Soon, Solitary Man, I Am...I Said, Cracklin' Rosie... De lijst is eindeloos, de songs tijdloos. En na meer dan 55 jaar in het vak denkt Neil Diamond nog lang niet aan zijn pensioen. Op maandag 20 oktober brengt hij een splinternieuwe plaat uit, die de naam 'Melody Road' draagt.



Met de Neil Diamond Tour 2015 geeft Diamond een overzicht over zijn schitterende carrière, van de vroegste hits tot en met het nieuwste werk. Beleef een avond vol nostalgie en topentertainment op zondag 21 juni in het Sportpaleis. Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 17 oktober om 10u.



Ticketprijzen (incl. servicekosten):

98 euro - 80 euro - 65 euro - 50 euro

*0.5euro/min, incl btw


Bio van Neil Diamond

Meer Over:

Neil Diamond