.
Paul Jambers
maandag 10 oktober 2022

Neemt Paul Jambers afscheid van televisie?

"Dat is helemaal niet verboden"

Met ‘Jambers Back To The 90’s’ zien we Paul Jambers nog eens van zijn beste kant. Human-interest-reportages waar niks of niemand taboe is en waar iedereen geboeid naar luistert.

En ook Jambers zelf is erg trots op het programma. “Ik mag dat zelf eigenlijk niet zeggen, maar ik vind dat er enkele pareltjes bij zijn. Stukjes televisie die aangrijpend, mooi en interessant zijn. Waar zie je nog zulke levensverhalen op tv”, vraagt hij zich af in Dag Allemaal.

Maar dit zou ook meteen het laatste wapenfeit van Paul Jambers kunnen worden, want een ‘Jambers, 40 jaar later’, die komt er in ieder geval niet meer.

“Misschien is dit wel het laatste wat ik doe. Daarom hecht ik er nu zoveel belang aan dat het goed is. Dat het mooi is ook en dat het geen oorzaak is van polemiek. Daar heb ik geen zin meer in. Ik krijg wel eens het verwijt dat ik alleen maar bizarre figuren opzoek.”

Maar dat is niet wat telt voor Jambers en zijn team. Hij liet zijn medewerkers zoeken naar mensen die iets te vertellen hadden. “En soms zaten daar bizarre figuren tussen. Maar het ging tenminste nergens over. En het is ook niet verboden om bizar te zijn.”

Bio van Paul Jambers

Meer Over:

Paul Jambers