.
News Image

Neemt Kobe Ilsen maatregelen na inbraak?

Inbreker op de vlucht nadat hij betrapt werd.


Vorige week kon je bij ons al lezen dat Kobe Ilsen een filmpje van een vluchtende inbreker op zijn Instagram Stories had geplaatst.



De dag dat hij dat filmpje publiceerde, wou Kobe Ilsen géén commentaar geven, maar ondertussen deed hij zijn verhaal wel aan Dag Allemaal. Kobe was zoals wij dachten op vakantie in het buitenland. Toen Dag Allemaal hem aan de lijn kreeg, wist hij nog niet wat er allemaal gestolen was. Kobe kreeg het bewuste filmpje toegestuurd toen hij op vakantie was met zijn vriendin Sara.



“Ik zag hoe iemand halsbrekende toeren uithaalde om via een stelling tegen de gevel van het appartementencomplex waar ik woon naar beneden te klauteren”, reageert de presentator. “Minder leuk is dat er eerder al in twee of drie andere appartementen in ons gebouw is ingebroken. Toen er bij ons werd ingebroken, was er niemand thuis”, getuigt Kobe Ilsen vanop zijn vakantieadres. “De bewoners van een ander appartement waren wel aanwezig. De inbreker werd zo op heterdaad betrapt, maar vluchtte weg, nadat hij z’n koevoet naar de eigenaar had gegooid.”



Kobe Ilsen beseft dat het om een professionele inbreker ging die wist hoe hij te werk moest gaan. De man had ook veel lef, want hij sloeg op klaarlichte dag toe. “Mama is dan naar mijn appartement gegaan en heeft me via de gsm de toestand laten zien. Blijkbaar zijn alle kasten opengemaakt, is er flink wat rommel gemaakt. Ik weet nog niet of en hoeveel er gestolen is. Dat wordt bang afwachten”, besluit Kobe Ilsen.

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen