.
Nathalie Meskens
dinsdag 8 november 2022

Nathalie Meskens: “Ze had het altijd al geweten”

Ze kreeg veel positieve feedback

We kennen Nathalie Meskens vooral als presentatrice, maar ook als actrice en sinds kort kan ze dus ook zangeres op dat lijstje aanvullen. Haar eerste single deed het lang niet slecht, en het smaakt alvast naar meer.

“De reacties op mijn songs waren heel positief. En dat doet me ontzettend veel deugd. Het is misschien geen nummer 1-hit op de radio, maar alleen lovende feedback krijgen is ook erg leuk”, begint Nathalie in Story.

Al was er één reactie die Nathalie misschien nog wel het meeste is bijgebleven. “Iemand waarmee ik op school heb gezeten schreef: ‘Ik heb altijd geweten dat je een goede zangeres zou zijn en dat je je eigen nummers zou schrijven. Alleen heb ik 40 jaar moeten wachten tot je de ballen had om het eindelijk uit te brengen. Ik ben blij dat je het gedaan hebt.”

Op het podium van ‘TOTZ’ mogen staan, het is al een grote eer als je daar mag staan. De nodige zenuwen waren dan ook van de partij.

“Vooral tijdens de repetities gierden de zenuwen door mijn lijf. Niet alleen omdat het een tijdje geleden was dat ik nog live had gezongen, maar dan zijn er nog weersomstandigheden waar je rekening mee moest houden. Op de dijk ging de wind nogal tekeer. Ja het was de perfecte cocktail van een beetje sterven.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens