.
Nathalie Meskens
zondag 25 juli 2021

Nathalie Meskens: “Wij zijn twee sterke madammen”

En wie is dan die tweede vrouw?

Zelf beweren Nathalie Meskens en zangeres Natalia dat ze er niet om gedaan hebben om terug samen zwanger te zijn. “Qua timing kan dat inderdaad tellen. Maar wij zijn wel twee straffe madammen, maar nu ook niet weer zo straf dat we een zwangerschap zo exact kunnen plannen”, lacht Nathalie in Story. Het is puur toeval, maar wel heel erg leuk voor de twee boezemvriendinnen. “We zijn in de eerste plaats gewoon superblij voor elkaar”.

Natalia vindt haar tweede zwangerschap zwaarder dan de eerste, maar dat begrijpt Nathalie maar al te goed. “Natalia is ook heel hard aan het werken, ik kan geloven dat dat best pittig is”, zegt Nathalie.

Nathalie had normaal opnames voor een nieuw VTM-programma, maar door Corona is dat nog maar eens uitgesteld. Ze beseft dat ze heel veel geluk heeft dat ze tijdens haar zwangerschappen niet van de ene tv-studio naar de andere moest lopen en tussendoor ook nog eens moest optreden. “Het is geen leuke tijd, maar persoonlijk had ik geen beter moment kunnen kiezen om zwanger te zijn”.