.
News Image

Nathalie Meskens stelt vegan levensstijl voor in nieuw boek

Nathalie Meskens lanceert nieuw boek met enkel vegan recepten.


Na het immense succes van Plan Boost publiceert Nathalie Meskens eind september een nieuw boek en Plan Vegan lijkt alvast even succesvol te worden als haar voorganger! In Plan Vegan bundelt Nathalie Meskens 100 eenvoudige recepten voor een veganistische levensstijl.

Na haar bestseller ‘Plan Boost’ neemt Nathalie Meskens jou mee op de vegantoer nadat de populaire spring in ’t veld 2 jaar geleden zelf koos voor een veganistische levensstijl. In dit boek wil Nathalie jou gidsen om bewust om te gaan met jezelf, je lichaam, je mindset, je voeding en je omgeving.

We hebben maar één lichaam en hebben er alle belang bij om er verstandig mee om te gaan. Plan Vegan is geen trend, maar een levenswijze die door steeds meer mensen wordt aangemeten. En neen vegan is niet langer iets voor geitenwollensokken, maar wordt steeds vaker gelinkt aan een zelfbewuste en coole manier van leven. Zo is bijvoorbeeld Beyonce ooit begonnen met het experiment om eens een paar weken vegan te gaan, maar uiteindelijk is ze er nooit meer mee gestopt. Voor je het weet, wordt het je nieuwe way of living en wil je niet meer terug.

Foodie Nathalie Meskens straalt als nooit tevoren en dat heeft ze compleet aan haar nieuwe vegan lifestyle te danken. Plan Vegan biedt naast 100 trendy, gezonde en snelle recepten ook heel wat tips & tricks om bewuster om te gaan met jezelf en onze omgeving. Wedden dat Nathalie ook jou overtuigt om vegan for life te worden?!

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens