.
News Image

Nathalie Meskens reageert op heisa foto Rode Neuzen Dag

“Ik heb er niet bij stil gestaan”

De foto die Nathalie Meskens vrijdag op Instagram deelde, heeft voor heel wat ophef gezorgd. Op de foto was te zien hoe Nathalie Meskens bij de kapster zat om haar haar goed te laten leggen voor het optreden tijdens Rode Neuzen Dag. Hoewel dat mag, lag de actrice en presentatrice onder vuur.

“Wij moeten de deuren gesloten houden, maar als je op tv komt mag je wél je haren netjes laten leggen. Dit kan toch niet!?”, schreef een kapster op Instagram. Anderen vroegen zich dan ook af op bv’s boven de wet stonden, maar dat is niet het geval. Meer zelfs: Nathalie Meskens heeft als het ware niets fout gedaan! Er is namelijk een uitzondering voor mensen die hun brood verdienen door met hun gezicht op tv te komen. Het door de sector uitgewerkte protocol werd bovendien door de overheid goedgekeurd. Kan jij je een niet-verzorgde haarcoupe van Birgit Van Mol al voorstellen? Daar zou ook kritiek op komen.

“Ik begrijp de frustraties zeker. Maar ik heb niemand willen kwetsen met dat bericht”, reageert Nathalie Meskens in Het Laatste Nieuws van maandag. “Ik wilde gewoon het goede doel, Rode Neuzen Dag, nog eens in de kijker zetten, om de mensen aan te moedigen om zeker te kijken en te luisteren. Ik heb er niet bij stilgestaan dat dat een probleem zou zijn. We blijven ervoor zorgen dat er nieuwe tv-programma's zijn voor de kijkers - zoals 'RIP 2020' en 'Wat een jaar!' - en daar worden kappers en visagisten voor ingeschakeld. Dat gebeurt volledig volgens het protocol dat met de hele tv-sector is gemaakt”, besluit de presentatrice.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens