.
News Image

Nathalie Meskens moest zware ontgoocheling slikken: “dat hakte erin”

Nathalie moest zware ontgoocheling slikken tijdens zwangerschap...


Nathalie Meskens had aan het begin van haar zwangerschap alles onderzocht om zo natuurlijk mogelijk thuis te bevallen. “Ik had een cursus hypnobirthing gevolgd om met de pijn om te gaan,” onthult Nathalie in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Maar toen kwam het zware verdict…

Aan acht maanden bleek Lima in stuit te liggen en werd het duidelijk dat het een keizersnede zou worden. “Dat hakte erin,” geeft Nathalie Meskens toe. “Dan is het een dreun om niet eens zonder operatie te kunnen bevallen. Alleen al de geur van een ziekenhuis herinnert mij aan miserie,” aldus Nathalie Meskens die onlangs nog een vriend aan pancreaskanker verloor na een lang ziekbed.

Nathalie Meskens gaf niet op om haar droom te zien uitkomen: “Ik ben dus ‘spinning babies’-oefeningen blijven proberen, acupunctuur, osteopathie, meditatie en mantra’s. De dokter probeerde nog een ‘uitwendige versie’, met haar handen. Ook niet gelukt,” vertelt Nathalie Meskens.

“Vanaf dat moment had ik er vrede mee,” geeft de leading lady van VTM toe. “Ineens zag ik Lima’s persoonlijkheid. Ola, dat meisje is al iemand. De dokter schreef de keizersnede in de agenda en het was oké,” onthult Nathalie Meskens in Nina.