.
Nathalie Meskens
zondag 9 mei 2021

Nathalie Meskens met spoed naar ziekenhuis met kleine Lima

Wat een weekend voor Nathalie Meskens.

Kleine kinderen, kleine zorgen? Dat is ten huize Nathalie Meskens dit weekend niet het geval. De kleine Lima werd zaterdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht, dat laat Nathalie Meskens via Instagram weten.

"Mijn moederdag was iets minder qua cadeautjes”, zo start het bericht van een bezorgde mama. “Een bezoek aan de spoed omdat mijn lieve schat een kap in haar wenkbrauw had van een serieuze totter", gaat Nathalie Meskens verder.

Tja, kinderen zijn niet meteen handig en blijven een hele tijd vallen, dat hoort nu eenmaal bij het opgroeien. “We gaan het ook ni overdramatiseren want er zijn veel erger dingen uiteraard maar toch plezant was anders, mijn moederhart breekt bij het zien van dat bloed dat even in Lima haar oog stroomde…maar het zal zeker ni de laatste keer zijn dat ze zich zal pijn doen, dat is ook een feit…”, schrijft Nathalie Meskens op Instagram.

“Een wilde griet he, heeft ze ni van mij ze”, knipoogt de mama. En zo kan Nathalie Meskens later weer een sterk verhaal aan haar dochter vertellen.