.
Nathalie Meskens
donderdag 29 september 2022

Nathalie Meskens: “ik kan mijn gsm niet meer in de loge laten liggen”

Nathalie Meskens voelt hoe haar wereld veranderde…

Nathalie Meskens is opnieuw volop aan het werk. Als zangeres schuimt ze podia af en als presentatrice zien we haar in een nieuw seizoen van Beste Kijkers. Lukt dat wat als mama van twee?

Het vorige seizoen van Beste Kijkers presenteerde Nathalie Meskens nog met een prachtige bolle buik, maar twee jaar later werd Nathalie mama van Lima en Loé. Kan ze als moederkloek makkelijk die knop omdraaien?

“Ja, omdat ik weet dat ze in goede handen zijn”, vertelt Nathalie Meskens in Story. Dat ze zo’n goede papa hebben, helpt natuurlijk enorm…

“Als ik met mijn lief Nadim niet zo’n onwaarschijnlijk goede papa had, was dat wellicht anders geweest. Dat is een groot geluk”, geeft Nathalie toe in Story. Al merkt ze toch wel veranderingen bij zichzelf…

“Maar ik moet wel zeggen dat mijn gsm nu altijd wat dichter bij mij ligt dan voor er kinderen waren. Toen kon ik mijn gsm gewoon in de loge laten liggen, maar nu wil ik toch wel voortdurend kunnen checken of alles oké is. Ook al kan ik op mijn beide oren slapen”, aldus Nathalie Meskens in Story.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens