.
Nathalie Meskens
donderdag 11 maart 2021

Nathalie Meskens: “ik kan het haast niet geloven”

Dit had Nathalie Meskens niet zien aankomen.

“Ik kan het haast niet geloven”, klinkt het bij Nathalie Meskens over Kürt Rogiers die op 14 maart 50 kaarsjes mag uitblazen. “Je straalt nog steeds als een jonge hengst van twintig jaar, klaar om de wereld te veroveren. Maar die wereld heb je natuurlijk al lang veroverd”, klinkt de warme boodschap van Nathalie Meskens in Story.

Nathalie Meskens is vooral onder de indruk dat Vlaanderens populairste womanizer niet enkel bij vrouwen populair is, maar ook een mannelijk publiek wist te veroveren: “Je bent er zelfs in geslaagd geliefd te zijn bij mannen, want ‘Awel, die Kürt, da lijkt me nu echt ne toff e kerel se’, hoor ik zo vaak”, klinkt het vol bewondering bij Nathalie Meskens.

Nathalie Meskens looft Kürt Rogiers ook als een ‘heerlijke collega’: “Je bent lief, attent, altijd tot in de puntjes voorbereid en je komt steeds toe met een golf van positieve energie. Een echte teamspeler ben je, en dan heb ik het nog niet gehad over wat voor een geweldige familieman je bent”, blaast Nathalie Meskens in Story de loftrompet over Kürt Rogiers.

Download onze app voor iOS of Android