.
Nathalie Meskens
maandag 13 juni 2022

Nathalie Meskens: “Ik heb behoefte aan die echtheid”

Niks om zich achter te verschuilen

Met ‘You Knocked Down My Walls’ is Nathalie Meskens toe aan een nieuwe stap in haar carrière. Nathalie heeft dan wel al vaker op een podium gestaan, een solosingle uitbrengen, daar was ze nooit eerder aan toe.

Meskens zingt en schrijft al nummers sinds haar 12de.. Ze schreef over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals het neushaar van haar fysicaleerkracht of de vrouwelijke versie van Elephant Man, die bij haar in de openbare bibliotheek in Antwerpen rondliep.

“Ik moet er vaak aan denken: als ik in deze tijd jong was geweest, had ik Instagram en een smartphone gehad. Wij hadden dat niet vroeger, en dus hadden we ook geen poort naar de rest van de wereld. Mijn poort was: songteksten schrijven”, zegt Nathalie in Humo.

Op televisie moet je je altijd van je beste kant laten zien, terwijl je in de muziek veel meer emoties kan steken. En dat is net wat Nathalie zo aanspreekt.

“Net dat maakt het zo fragiel en zo mooi. Er is geen personage om me achter te verschuilen, geen glitterkleed, geen showtrap. Ik heb nu veel behoefte aan die echtheid. Maar dat wil niet zeggen dat ik tv opeens minder graag doe, hé. Het gaat nu gewoon even over meer dan dat pure entertainment, dat mensen hoort af te leiden van hun slechte dag.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens