.
Nathalie Meskens
dinsdag 21 juni 2022

Nathalie Meskens: “Ik durf dat allemaal niet”

Ze heeft geen moeite met ouder worden

Ze is pas 40 geworden, maar zit nog in de fleur van haar leven. Nathalie Meskens geniet volop van het moederschap, haar televisiecarrière en nu sinds kort ook haar muziekcarrière en allereerste single.

Niet iedereen wordt graag ouder, maar Nathalie wel. De evolutie die ze doormaakt, dat bevalt haar wel. Alleen heeft ze iets meer moeite met de rimpels en huidveroudering die ermee gepaard gaan.

“Die botox en fillers dat is echt een nadeel. Ik durf dat allemaal niet zo goed. Maar daardoor zie je dus wel hoe oud ik ben”, zucht Nathalie in Humo.

Maar door het feit dat ze zich goed in haar vel voelt, weet ze het allemaal behoorlijk te relativeren. “Ik voel me eigenlijk alleen maar beter en beter en maak slimmere keuzes. Bovendien overkomen me prachtige dingen, zoals mijn kinderen.”

Nathalie komt al vele jaren op televisie, als presentatrice en als actrice. Doorheen de jaren is ze altijd haarzelf proberen blijven. “Ik heb nooit een rolletje gespeeld. Maar er zijn wel dingen die echter worden. Mijn tolerantie voor bullshit is geminderd. Vriendschappen die me meer energiekosten dan ze opleveren, laat ik achter en ik neem meer verantwoordelijkheid. Ik word een beter mens eigenlijk.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens