.
Nathalie Meskens
zondag 7 augustus 2022

Nathalie Meskens: “Heb me dat jarenlang wijsgemaakt”

Haar kinderwens kwam pas laat

Werken, werken en nog eens werken, dat is wat Nathalie Meskens tot enkele jaren geleden deed. Van de ene presentatie naar de andere, van de ene set naar de andere. Het waren heftige tijden voor de actrice en presentatrice. Ondanks dat Meskens al tien jaar met Jeroen Van Dyck getrouwd was, waren er nog geen kinderen in hun leven.

"Ik heb mezelf jarenlang wijsgemaakt dat ik geen kinderen wou, maar eigenlijk was het angst. Tijdens mijn scheiding heb ik beseft dat ik wel een kinderwens had. Ik was toen 35”, geeft Nathalie Meskens in een gesprek met De Morgen toe.

“Misschien kwam het niet meer, maar het idee dat ik wel een kind wou, was magisch. Dat had ik echt niet verwacht. Ik ben ook blij dat het zo gelopen is. Ik ben ontzettend dankbaar omdat ik twee gezonde, prachtige, toffe kinderen heb”, glundert Nathalie Meskens.

"Ik wist wel wat het betekende om graag te zien, maar wat je voelt voor je kinderen is zo overweldigend, en toch verlamt het mij niet. Op de een of andere manier gaat het mij veel beter af dan ik gedacht had. Bij het tweede gaat nu alles automatisch. Soms vraag ik mij af hoe het zou zijn mocht ik vijf kinderen hebben”, lacht Nathalie Meskens in De Morgen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens