.
Nathalie Meskens
donderdag 3 maart 2022

Nathalie Meskens: “Er zijn wel tranen gevloeid”

Elke week nemen ze afscheid van één koppel

Een resort mogen uitbaten op Zanzibar, klinkt mooi, niet? Voor één koppel zal die droom binnenkort uitkomen dankzij ‘Paradijs zoekt personeel’. Voor andere koppels valt de droom aflevering na aflevering in duigen. In aflevering 2 moet er al één koppel afscheid nemen van de groep.

“Er zijn tranen gevloeid, ja. Ik vond het elke keer heel erg, vooral omdat ik weet hoe echt die droom is en hoe dat voelt als die van je afgenomen wordt. Toen ik met mijn restaurants stopte bijvoorbeeld, of bij een auditie naast een rol greep die ik zo graag had gehad. Wie afviel moest ook meteen zijn koffers pakken en het resort meteen verlaten. Heftig”, zucht Nathalie in Dag Allemaal.

Er komen ook enkele BV’s langs in het mogelijke droomparadijs van één van de koppels. “In aflevering 4 en 5 komen ze toe. En later checken ook de eigenaars van het resort undercover in. Sommige kandidaten laten daar serieuze steken vallen. Vanaf de zesde aflevering wordt het menens. Dan is de stage van de deelnemers voorbij en moeten ze het hotel runnen alsof het van hen is. En samenwerken met het personeel.”