.
Nathalie Meskens
dinsdag 10 maart 2020

Nathalie Meskens deelt minder goed nieuws over zwangerschap

“Het heeft me al veel traantjes gekost.”


Nathalie Meskens beleeft momenteel haar eerste zwangerschap. De leading lady van VTM is hoogzwanger van haar eerste dochtertje, maar die zwangerschap verloopt niet probleemloos. Nathalie Meskens kreeg te horen dat ze misschien een keizersnede moet ondergaan. Dat schrijft de multigetalenteerde Meskens op sociale media.

“Mijn eerste les in loslaten als mommy to be is al geen sinicure geweest,” begint Nathalie Meskens haar boodschap op Instagram. “Mijn dochter beslist namelijk al een aantal weken om lekker dwars te liggen,” schrijft Nathalie Meskens. En dat mag je letterlijk nemen. “Hoe dichter we de uitgerekende datum naderen des te zenuwachtiger me dit maakt. Want zoals ze nu ligt kan ik niet ‘normaal’ bevallen.”

De kans bestaat nog altijd dat het baby’tje zich draait, zelfs ‘last minute’ kan dat nog. Maar de percentages zijn weinig hoopvol, schrijft Nathalie Meskens. Het idee van een keizersnede bezorgde Nathalie Meskens al heel wat traantjes. Al beseft ze natuurlijk als geen ander dat het allerbelangrijkste is dat haar dochtertje gezond is. “En daar blijf ik elke dag zo dankbaar voor… hoe ze ook ter wereld komt straks,” klinkt het bij Nathalie Meskens.

Nathalie Meskens krijgt gelukkig ook veel steun van vriendinnen die ook al bevallen zijn via een keizersnede en die haar geruststellen. “Zo sterk en vrouwelijk ik me al gevoeld heb de afgelopen maanden, maar tegelijk ook al zo kwetsbaar en klein en bang...”

Nathalie Meskens eindigt haar boodschap met een opvallend mantra: “Loslaten, Messie, loslaten…”