.
Nathalie Meskens
donderdag 3 november 2022

Nathalie Meskens: “Dan zou ik misschien meer gedraaid worden”

Het kan het begin zijn van succes

Ze is niet alleen presentatrice en actrice maar ook zangeres: Nathalie Meskens. Afgelopen zomer stond ze met haar debuutsingle op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ en dat was een bijzonder mooie ervaring.

“Ik was superblij dat ik mijn liedje mocht spelen. Het is niet omdat je een nummer uitbrengt, dat je het vanzelfsprekend ook mag brengen op zo’n groot podium. Veel artiesten hebben nieuwe songs uit, dus er is geen plek voor iedereen”, klinkt het in Story.

Nathalie heeft in ieder geval niet moeten lobbyen voor een plekje in het programma. Al wou ze dat dat misschien soms wel kon.

“Ik wou dat ik het wel kon, want dan was het nummer ook vaker op de radio te horen. Mijn song wordt wel gedraaid, maar het mag altijd wat meer zijn. Ach, dat is niet erg. Iedereen moet even hard knokken in de muziekwereld en dat is goed.”

Voor Clouseau was ‘TOTZ’ alvast een enorme springplank, en wie weet dus ook voor MSKNS. “Ach, we zien wel. Ik neem het leven zoals het komt. Want hoe groter de verwachtingen, hoe groter de kans op teleurstellingen.”