.
News Image

Nathalie Meskens: '500 nieuwe rimpels erbij'

Actrice en presentatrice gesloopt.


Het was woensdag een speciale dag voor Nathalie Meskens. Nu ja, eigenlijk zijn de afgelopen 365 dagen allemaal speciaal geweest voor Nathalie, want sinds zij zwanger is, is haar leven serieus veranderd. Nathalie werd bijna een jaar geleden zwanger, gisteren 'vierde' zij de 13e woensdag van haar dochtertje Lima.

12 Woensdagen geleden werd de liefste schat ter wereld geboren...Is Lima al 3 maanden oud?Ik kan het bijna niet geloven, schrijft Nathalie op Instagram. Dat was even schrikken en dat zal in de toekomst nog vaker gebeuren. Soms heb je het gevoel alsof de tijd stil staat. En toch, zie je de tijd letterlijk vooruit tikken. Want elke seconde van de dag groeit ze. Alle eerste outfitjes die in het begin veel te groot waren liggen al opgeborgen in een doos. Toen ze geboren was had ze maat nul qua luiers en we zitten nu al aan maat twee, laat Nathalie weten.

Hopelijk heeft Nathalie Meskens al aan een opvang gedacht en weet zij ondertussen ook naar welke kleuterschool zij Lima binnen een dikke twee jaar wil sturen. Time flies when you’re having fun...en dat is echt zo. Wat een heerlijk avontuur zo een baby’tje...Dagelijks hoor ik mensen tegen me zeggen:’geniet ervan want het gaat zo snel’. En dat doen we,genieten!, gaat Nathalie op Instagram verder.

Mama worden is uiteraard het mooiste wat er op de wereld bestaat, maar Nathalie heeft ondertussen ook ondervonden dat er een keerzijde aan die medaille is. Natuurlijk heb ik ook een mega slaap tekort en 500 nieuwe rimpels erbij maar het is het allemaal meeeeeer dan waard, lacht zij op Instagram. Binnenkort kunnen we al die rimpels op tv bewonderen, want deze zomer is Nathalie Meskens met een nieuw programma op VTM te zien.