.
Nathalie Meskens
zaterdag 17 oktober 2020

Nathalie Meskens: “ik ben thuis sneller hersteld dan in het ziekenhuis”

Na één dag al naar huis, na een keizersnede... Mag dat?


Nathalie Meskens beviel vijf maanden geleden, net voor ons land in lockdown ging omwille van het coronavirus. Nathalie beviel van de kleine Lima via een keizersnede, maar toch mocht de leading lady van VTM al na één dag naar huis. En dat is uitzonderlijk, en eigenlijk zelfs niet aan te raden volgens experten die in Dag Allemaal aan het woord komen. Toch was Nathalie Meskens blij dat ze thuis mocht herstellen…

Nathalie Meskens vertrouwde volledig op het oordeel van haar gynaecologe van het Sint-Vincentiusziekenhuis dat hoog aangeschreven staat. “Ze weten heel goed wat ze doen. Er was geen enkele reden om in het ziekenhuis te blijven. Zowel ikzelf als Lima stelden het goed, dus of ik nu plat lag in het ziekenhuis of thuis, dat was voor de dokters hetzelfde.”

Nathalie Meskens is ervan overtuigd dat ze thuis sneller herstelde dan in het ziekenhuis. “Juist door de beste zorgen te krijgen en in alle rust en stilte te bekomen, ben ik sneller hersteld,” aldus Nathalie Meskens die benadrukt dat het ziekenhuis niet meteen als een veilige plek aanvoelde op dat moment. “De dag dat ik vertrok, begonnen de eerste coronapatiënten aan te komen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens