.
Wout Bru en Natassia
zondag 19 juni 2022

Natassia, vriendin van Wout Bru: “Ik zou me schuldig voelen”

Ze leeft niet op zijn kosten

Verbouwingen, wie heeft ze nog niet meegemaakt. Ook Wout Bru komt er niet onder uit. Hij begint er deze zomer volop aan, want hij en zijn vrouw Natassia ruilen het centrum van Antwerpen in voor Schilde.

“We hebben ons nieuwe huis daar al een jaar geleden gekocht, maar de verbouwingswerken duren langer dan voorzien. Het is heel moeilijk om van leveranciers offertes te krijgen omdat de prijzen zo hevig schommelen. Maar we willen toch graag vergelijken omdat alles zo waanzinnig duur is”, vertelt Wout aan Story.

Een nieuw huis, betekent ook een nieuwe start voor Natassia, die haar nieuwe schoonheidssalon mee zal onderbrengen in het nieuwe huis. Tot nu toe moest ze elke dag naar Sint-Niklaas waar ze in een praktijk werkt.

“Thuiswerken zal ideaal zijn om te combineren met de zorg voor Aimée. Vanaf januari gaat ze naar school in Schilde en dan kan ik haar makkelijk zelf van school halen.”

Ondanks dat Wout veel geld verdient, wil Natassia toch nog altijd zelf haar geld verdienen. Op de kosten leven van Wout, daar doet ze niet aan mee. “Wat is anders het doel in je leven? In het begin van onze relatie studeerde ik nog en na een tijdje voelde ik me schuldig omdat ik niets moest betalen. Ik ben blij dat ik nu mijn eigen centen verdien.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru