.
Wout Bru en Natassia
woensdag 9 november 2022

Natassia, partner van Wout Bru: “Dat was toch buiten mijn comfortzone”

Maar het leverde prachtig resultaat op

Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde verwachten binnenkort hun tweede kindje. En daar kijken de twee ontzettend hard naar uit. Speciaal om haar zwangerschap op de gevoelige plaat vast te leggen, ging Natassia even volledig uit de kleren.

“Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels over dat naakt poseren. Zou ik dat wel doen? En gaan mensen geen giftige commentaren spuien? Maar het omgekeerde: mijn Instagram ontplofte. Van de positieve reacties, welteverstaan”, reageert ze in Tv Familie.

Zo naakt poseren, het is normaal niet iets wat je regelmatig doet en ook voor Natassia was het ver buiten haar comfortzone. Maar toch ging ze ervoor.

“Omdat de foto’s artistiek zijn, dacht ik: ‘Waarom niet?’ De foto’s tonen mijn lichaam zoals het nu is, in alle puurheid.”

Maar de reacties waren dus allemaal lovend, al hadden we niet anders verwacht. “Het is mijn lichaam en ik doe wat ik wil. Ik weet dat ik op sociale media nogal een flapuit ben. Ik deins er niet voor terug om iemand met naam en toenaam te kijk te zetten wanneer die haatberichten stuurt.”