.
Natalia
maandag 13 september 2021

Natalia waarschuwt haar fans: “dat ga ik niet meer doen”

"Ik plezier graag mensen, maar ik moet mijn grenzen stellen."

Natalia heeft meer dan ooit geleerd haar prioriteiten te stellen nu ze moeder werd van Bobbi-Loua en in verwachting is van een zoontje. “Ik kan mezelf niet in twee splitsen”, benadrukt de zangeres in Gazet van Antwerpen.

Al wil Natalia de fans ook meteen geruststellen. Haar kindjes zullen even op de eerste plaats komen, maar dat betekent niet dat ze haar muzikale carrière zal opgeven: “Ik weet dat die drive terugkomt”, klinkt het zelfverzekerde bij de Kempische diva.

Natalia meent dat je volledig zelf kan bepalen of je als ouder nog ten volle artiest kan zijn: “Ik zeg tegenwoordig ook minder ja,” geeft Natalia toe in Gazet van Antwerpen. En daarmee geeft ze meteen ook een duidelijke boodschap mee aan haar fans.

“Als iemand me in de studio uitnodigt of op vakantie om een selfie vraagt, dan zei ik vroeger: bajaat, ik doe dat rap effe. Met mijn gezin erbij pas ik weleens. Ik plezier graag mensen, maar ik moet mijn grenzen stellen. Ik ben geen machine, en wil liever geen slaaf zijn van mijn publiek”, benadrukt Natalia in Gazet van Antwerpen.