.
Natalia
woensdag 16 maart 2022

Natalia voor rechtbank: ‘zij schreef dat ze me ging vermoorden’

Natalia diende klacht in.

Zangeres Natalia laat zich niet doen, dinsdag verscheen zij voor de rechtbank in Turnhout. Niet omdat zij iets mispeuterd had, wel omdat een vrouw uit West-Vlaanderen haar op Instagram bedreigd had.

Als bekend iemand is Natalia het wel gewoon dat mensen minder leuke zaken op de sociale media schrijven, maar soms gaat iemand te ver en dat is in het geval van S.H. zeker zo: Natalia kreeg namelijk doodsbedreigingen.

“Ik vond het heel belangrijk dat ik vandaag zelf naar de rechtbank ben gekomen. Op een gegeven moment gaat het er los over met die berichten. Als niemand ingrijpt, blijft het maar gebeuren”, reageert Natalia in Gazet Van Antwerpen. “

“Op sociale media wordt er heel veel kritiek gespuid en is er veel losbandigheid, maar het uiten van doodsbedreigingen is echt een brug te ver”, gaat de zangeres uit Geel verder.

Maar liefst vijf keer zou Natalia berichten gekregen hebben die volgend haar écht niet kunnen. “Ze postte op Instagram dat ze me ging vermoorden en me voor de rechter zou slepen.”

De rechtbank gaat nu een psychiater aanstellen die de vrouw moet onderzoeken en moet besluiten of de vrouw al dan niet toerekeningsvatbaar is. Pas als het verslag daarvan klaar is, gaat de zaak verder.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Natalia

Meer Over:

Natalia