.
Natalia
donderdag 1 oktober 2020

Natalia reageert op dood ex-vriend Koen Baeyens: ‘Wat een mokerslag’

Natalia geschrokken van overlijden ex-vriend.


Natalia heeft wat tijd nodig gehad om het nieuws over haar overleden ex-vriend Koen Baeyens te verwerken en dat is niet zo verwonderlijk. De twee waren gedurende verschillende jaren goede vrienden én werden zelfs een koppel. Daarvoor moeten we terug naar de beginjaren van de carrière van Natalia. De twee woonden een hele tijd samen onder één dak.



“Wat een shock...Een mokerslag. En dan ook weer niet...”, schrijft Natalia op Instagram.

“Ook al zagen we elkaar niet meer, het lijkt onwezenlijk en onmogelijk om jou weg te denken. Oprecht voor altijd een zeer aanwezig plaatsje in mijn hart... En altijd gehad.”, geeft Natalia toe.



“Jouw afscheid gaat niet onopgemerkt voorbij, Koen. Je leek zo sterk en je was mijn held. Een lieve goedhartige man vol energie en liefde”, zo omschrijft Natalia hem. En zo was Koen ook, dat kunnen heel wat mensen beamen.



Natalia blikt met veel nostalgie terug op ‘hun’ periode. “Wat hebben we toch veel gelachen, gehuild, ruzie gemaakt, het terug goed gemaakt,... tot het keerde voor ons... de zwaarte...ik trek me op aan het feit dat we toch een aantal heel gelukkige jaren gehad hebben... “



“5 jaar van ons leven samen, ik koester ze, ook al kon ik je niet blijvend gelukkig maken. Jaren gevochten, maar nu is het voorbij...het moest zo zijn, zeker. Zachtjes nu...rust, Netel. Liefs van mij...”, besluit Natalia die op Instagram de familie van Koen nog condoleert.