.
Natalia, partner Frederik en Bobbi-Loua
zaterdag 17 juni 2023

Natalia openhartig over het moederschap

“Veel respect voor vrouwen die ervoor kiezen om geen kinderen te hebben”

Natalia heeft het als volgeboekte artiest en mama van twee kids soms echt wel super druk. “Het is behoorlijk pittig, bij momenten is het zelfs overleven. Zeker omdat we allebei een voltijdse job hebben”, bekent Natalia aan Story.

“Ik ben voortdurend moe, maar iedereen zegt me dat dat een fase is die na een paar jaar ook voorbij is. Gelukkig vormen Frederik en ik een sterk team. Als ik pas laat thuis ben, dan staat hij ‘s morgens vroeg op”, geeft Natalia toe.

Het moederschap heeft ze zich nog niet beklaagd. “Ik vind het heerlijk en het heeft­ mijn leven alleen maar verrijkt. Ik voelde me vroeger kwetsbaarder dan nu”, aldus Natalia.

“Ik voel me heel zelfzeker als vrouw. Pas op, ik heb veel respect voor vrouwen die er bewust voor kiezen om geen kinderen te hebben. Maar voor mij is een eigen gezin opbouwen het meest waardevolle in mijn leven”, verneemt Story van Natalia.

Ze is heel blij dat ze het aangedurfd heeft en dat de natuur het toeliet maar ook dat ze gewacht heeft op haar toekomstige man Frederik om een gezin te stichten.