.
News Image

Natalia naar Lionel Richie

Erik Van Looy lekt nieuws over meeting met Lionel Richie.


Een onschuldig filmpje over het vertrek van Erik Van Looy naar de Verenigde Staten bevatte hot news. Erik Van Looy nam maandag het vliegtuig richting Verenigde Staten waar hij naar de première van The Loft gaat. Eén van zijn gasten is Natalia. Erik vertelde in het filmpje dat Natalia in de Verenigde Staten zou zijn voor een meeting met Lionel Richie.

Wij namen de telefoon en belden met manager Bob Savenberg. Hoe weet jij dat? was zijn eerste reactie. We deden ons verhaal en kregen nadien tekst en uitleg van de manager van Natalia. Het klopt dat Natalia en Lionel Richie elkaar zullen ontmoeten in de Verenigde Staten. Natalia gaat voor een weekje naar ginder en zal er onder andere de première van The Loft bijwonen. Lionel had tijdens een interview met Het Laatste Nieuws gezegd dat hij eens met Natalia wou spreken. En omdat Natalia toch plannen had om naar de Verenigde Staten te gaan, hebben we dat aan Lionel laten weten. Of het gesprek effectief zal doorgaan is op dit ogenblik nog niet duidelijk.

Het is dus zeker niet zo dat er tussen Natalia en Lionel Richie al een samenwerking is. De kans dat ze samen iets gaan doen in de toekomst bestaat maar concrete plannen zijn er zeker nog niet. Gaat Natalia dan een nummer met Lionel Richie opnemen? Dat zal de toekomst uitwijzen maar Bob Savenberg is voorzichtig met zijn uitspraken. Natalia gaat voor een kleine week naar de Verenigde Staten. Binnen enkele maanden start de zangeres normaal gezien met de opnames van een nieuw album dat dit najaar zal verschijnen.

Bio van Natalia, Bob Savenberg en Lionel Richie

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy