.
Natalia
donderdag 25 mei 2023

Natalia: “Mensen onderschatten wat er bij komt kijken”

Ze heeft hier altijd van gedroomd

Het nieuwe album van Natalia doet het behoorlijk goed in de hitparades. ‘Hallelujah to the beat’ werd goed onthaald in Vlaanderen en heel wat mensen hebben lang zitten wachten op nieuwe muziek van de populaire zangeres.

“Ik wilde graag een veelzijdig album met alle muzieksoorten waar ik van hou, soms ook door elkaar. Ik zou mezelf geen kameleon noemen, maar gospel, funk, soul, rock en dance zijn maar enkele van de aspecten die in mij zitten. Mijn plaat is dus puur en authentiek”, zegt Natalia in Primo.

Op het album staat een nummer dat ‘Madonna Tapes’ heet. Dat katapulteert haar terug naar haar jeugdjaren waarin ze stiekem naar Madonna luisterde.

“Ik mocht niet veel van thuis. Toen bleek dat ik in het geheim naar cassetjes van Madonna luisterde, waren mijn ouders in paniek. Het was mijn manier om wat rebellie in mijn jonge leven te smokkelen. Madonna combineerde in mijn ogen het beste van alles.”

Natalia had zo haar eigen dromen en ideeën over hoe het leven er later moest uitzien. Zo heeft ze altijd gedroomd van een showbizzcarrière. “Maar ik had geen benul van hoe het leven van een artiest echt in elkaar zit. Mensen onderschatten vaak wat er allemaal bij komt kijken.”

Download onze app voor Android of iOS