.
Natalia
vrijdag 9 juni 2023

Natalia kreeg Spartaans strenge opvoeding

Merkt dat ze veel overneemt in opvoeding voor haar kinderen

Natalia kreeg destijds zelf een strenge opvoeding. “Zeg maar gerust spartaans. Ik wilde mijn kinderen op een totaal andere manier opvoeden, maar toch merk ik dat ik veel overneem”, bekent Natalia in Story.

“Als ouder moet je gewoon goed luisteren naar de signalen van je kinderen. Maar mama en papa zijn uiteraard nog altijd de baas”, aldus Natalia.

Als mama is ze niet echt snel ongerust. “Ik ga niet bij het minste gehuil kijken. En als ze vallen, dan moeten ze eerst zelf proberen weer recht te staan. Daar worden ze zelfstandig van, maar dat zijn ze allebei. Ik ben wel heel zorgzaam. Er moet elke dag geknuffeld worden”, verneemt Story van Natalia.

“Bobbi-Loua hangt ook heel erg aan mij, ze wil dat ik haar elke avond in haar bedje leg”. Een kleine dame met een willetje dus…

Sinds november gaat ze naar het instapklasje. “Meestal brengt Frederik of ik haar naar school, maar als we allebei niet kunnen, hebben we een probleem. Maar omdat het een instapklasje is, hebben we in overleg met de school beslist dat we haar soms ook wat later kunnen brengen”, geeft Natalia openlijk toe.