.
Natalia en Hans Francken
zondag 4 december 2022

Natalia: “Ik zou dat direct zien!”

Ze is een echte moederkloek

De voorbije jaren waren voor zangeres Natalia en haar vriend behoorlijk pittig. Ze kregen 2 kindjes en dat gooide hun drukke leven behoorlijk overhoop.

Maar Natalia probeert zoveel mogelijk haar grenzen te stellen, zeker wat betreft de job. “Ik ga zoveel mogelijk mee in wat ik moet doen, maar ik doe geen zotte dingen meer. Ik ben nog altijd een harde werker. Ik zit nooit stil, maar ik waak er nu wel over dat de komende twee jaar de kindjes altijd eerst komen”, zegt ze in Dag Allemaal.

Net zoals elke moeder kan ook Natalia haar kinderen naar de crèche brengen als het moet. Al zou je soms beginnen twijfelen met al die horrorverhalen die tegenwoordig opduiken.

“Gelukkige hebben wij een fantastische crèche. Bobbi-Loua gaat nu naar school, maar Apollo uiteraard nog niet. Ik volg het van dichtbij op, ik zou het direct zien als er met mijn kind iets is.”

Al die gruwelijke verhalen, het raakt een gevoelige snaar bij mama Natalia. “Ik vind dat de overheid moet ingrijpen. Één opvoedster voor negen baby’s en peuters… Dat gaat toch niet? Dat is gewoon mishandeling!”