.
Natalia
maandag 12 december 2022

Natalia: “Ik was daar mentaal op voorbereid”

Ze stond snel weer op de set

Kinderen hebben, het brengt veel plezier en geluk in je leven, maar het vraagt ook heel wat organisatie. Dat ondervond ook Natalia. Na de geboorte van haar tweede kindje, stond ze amper 8 weken later al op de set van ‘The Voice’.

“Mentaal was ik daarop voorbereid, maar fysiek was het een hele zware omdat ik borstvoeding gaf. Als ik enkele opnamedagen na elkaar had, kelderde mijn melkproductie. Het was ook heel moeilijk om die telkens weer op gang te brengen. Dat heeft veel gevraagd van mijn lichaam. Apollo voelde dat ook”, zucht Natalia in Dag Allemaal.

Natalia nam haar zoon af en toe mee naar de workshops die ze organiseerde in ‘The Voice’. Maar vooral omdat ze weinig andere keuze had.

“In de studio kon ik moeilijk een kleine aan mijn borst leggen, maar daarbuiten… ik heb met de productie afgesproken dat ik het niet van een tv-programma zou laten afhangen of ik borstvoeding kon geven of niet. ‘Ik neem mijn kleine mee, punt’. Daar is respect voor getoond.

Natalia is niet alleen al 7 jaar coach, ze is ook erg geëvolueerd als coach. Ze laat iets vaker een moederlijke kant zien tegenover zeven jaar geleden. “Er kan al eens een extra knuffel vanaf. Ik ben een knuffelbeest. Maar op andere momenten, als ik voel dat ik iemand voor mij heb die het nodig heeft om gechoqueerd te worden, dan doe ik dat ook.”