.
Natalia
vrijdag 30 september 2022

Natalia: “Ik ken het programma door en door”

Ze is terug van de partij als coach

Het is weer zover: ‘The Voice Van Vlaanderen’ gaat weer van start. Dit keer niet één, maar wel twee keer in de week. Trouw op post is ook coach Natalia.

Natalia weet als geen ander hoe ze potentiële sterren moet coachen. Dat bewees ze al door vorig seizoen de overwinning binnen te halen voor Team Natalia met de fantastische Grace.

De druk en verwachtingen liggen dus hoog om dat succes ook dit jaar weer te evenaren. Maar als het van Natalia afhangt, dan is ook dit jaar de overwinning voor haar team.

“We zijn dit jaar opnieuw aangenaam verrast. De kinderen die vroeger ‘The Voice van Vlaanderen’ leerden kennen, willen nu zelf hun dromen waarmaken. Zo is de cirkel mooi rond. Er zullen enkele bekende gezichten passeren uit ‘The Voice Kids’ of een ander programma”, licht Natalia al een tipje van de sluier op in Story.

Natalia is zelf een krak in haar vak en dus de ideale coach waar je iets van kan bijleren. Al zijn dat niet haar enige troeven. “Na al die jaren bij ‘The Voice’ weet ik wat de kandidaten moeten kunnen, want ik ken het traject op mijn duimpje. Ik wil vooral dat de kandidaten genieten van dit avontuur en dat het allemaal zo spontaan en authentiek mogelijk blijft.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Natalia en Grace