.
Natalia
zaterdag 8 oktober 2022

Natalia: “Hoe gaan ze dat weer oplossen”

Ook zij maakt zich zorgen

Als iemand talent kan herkennen dan is het Natalia wel. Ze werd zelf één van de grootste sterren van Vlaanderen en dat allemaal dankzij een zangwedstrijd. Door ‘The Voice Van Vlaanderen’ wil zij iemand anders dezelfde kansen gunnen als zij ooit heeft gekregen.

“Ik herken ‘star quality’ wel, maar dat is toch iets dat voor iedereen anders is. Blijf vooral jezelf, verloochen jezelf niet, neem geen overhaaste beslissingen en laat je niet beïnvloeden. Je mag groots dromen en de ambitie hebben om in het Sportpaleis te staan. Maar wees ook realistisch”, reageert ze in Dag Allemaal.

Een ster worden, het is niet gemakkelijk geworden, en zeker niet de laatste tijd. Mensen kopen niet snel nog concerttickets en artiesten worden daardoor duurder en duurder en soms ook minder snel geboekt.

Ook het Sportpaleis voelt zich genoodzaakt om de ticketprijzen te verhogen, en dat baart de zangeres toch wel wat zorgen.

“Ik hoor ook dat theaters moeten sluiten omdat ze hun zalen niet meer kunnen verwarmen. Ik vraag me af hoe onze regering deze crisis gaat oplossen. De overheid zou moeten voorkomen dat mensen meerdere jobs moeten doen om de rekeningen te kunnen betalen.”