.
Natalia
zaterdag 17 december 2022

Natalia: “Het is allemaal zo hard veranderd”

Winnen is geen garantie op succes

Wie Natalia al heeft bezig gezien tijdens ‘The Voice Van Vlaanderen’, die weet dat Natalia altijd rechtuit is. Ze zal het niet onder stoelen of banken steken wat ze van iemand vindt.

Zo heeft ze dit seizoen al een paar keer moeten zeggen dat iemand niet zo goed bezig is. “Ik heb niet graag dat ze mij voor de zot houden. In elk team zijn er mensen die onzeker zijn, maar ze moeten daaraan willen werken”, zegt Natalia resoluut in Dag Allemaal.

Zeven seizoenen coach, maar Natalia heeft nog maar één keer gewonnen en dat was vorig jaar met Grace. Misschien zit er dit keer opnieuw een overwinning in.

“Ik hoef niet met de eer te gaan lopen: het is de kandidaat die wint, niet ik. Dat gezegd zijnde: de blind audition van Ruben is het meest bekeken op YouTube, zag ik, en dat is wel fijn. Maar om te zeggen dat die gaat winnen, is voorbarig.”

Een muziekprogramma winnen is altijd een mooie springplank als je iets met muziek wil gaan doen. Maar een garantie op succes is het niet. En het wordt er niet makkelijker op. “Het is moeilijker dan vroeger. De muziekbusiness is zo veranderd. Als je erin slaagt vijf jaar te blijven meedraaien, dan ben je al heel goed bezig.”