.
Natalia, partner Frederik en Bobbi-Loua
maandag 12 juni 2023

Natalia: “Dan was de kans wel groter geweest”

Er komt geen derde kind meer

Wanneer je Natalia polst naar haar bevindingen over het moederschap, dan omschrijft ze het als heerlijk en een verrijking van haar leven. Ze begrijpt de vrouwen nu beter dan ooit die zeggen dat het moederschap je kwetsbaarder maakt.

“Maar ik voelde me vroeger wel kwetsbaarder dan nu. Ik heb twee bevallingen achter de rug, doe mij dat maar eens na. Ik voel me heel zelfzeker als vrouw. Pas op, ik heb veel respect voor vrouwen die er bewust voor kiezen om geen kinderen te hebben. Maar voor mij is een eigen gezin opbouwen het meest waardevolle in mijn leven”, klinkt het bij Natalia in Story.

Natalia voelt zich, sinds ze zelf mama is, een steun voor andere vrouwen. Ook voor vrouwen zonder kinderen. Ze vindt niet dat ze alleen op de wereld is gezet om liedjes te zingen, maar ook om vrouwen te helpen in het vinden van hun eigen kracht en die te activeren.

En ondanks dat het moederschap haar zo goed bevalt, komt er toch geen derde kindje meer bij. En dat heeft allemaal te maken met de leeftijd.

“Was ik vijf jaar jonger geweest, dan zou de kans groot zijn geweest dat er nog eentje kwam. Maar een derde zou ik niet meer aankunnen. Je leeft dan echt een tijdje in functie van je kinderen terwijl ik ook nog heel wat wil bereiken in mijn carrière en graag wat tijd maak voor mezelf.”

Bio van Natalia

Meer Over:

Natalia