.
Natalia
donderdag 1 december 2022

Natalia: “Daar ben ik goed in”

Het vraagt veel planning

Een tijdje geleden zaten Natalia en haar partner Frederik nog in Jordanië voor een halve woestijnmarathon. Een unieke uitdaging voor de mama van 42 met 2 kindjes. Zij waren 8 dagen op pad zonder hun twee oogappels.

“Bobbi-Loua heeft er toch veel last van gehad dat wij acht dagen weg waren. Maar zelf vonden we het ook moeilijk om de kindjes voor de eerste keer zo lang te missen. Een dag minder had ook gemogen. Al was die dan weer welkom om te recupereren. Want als je geen fut hebt om voor de kinderen te zorgen, is het ook niet goed”, zegt Natalia in Dag Allemaal.

Natalia is altijd een bezige bij geweest. Optreden, coach bij ‘The Voice’, … zolang ze het allemaal kan combineren is het prima voor de zangeres. Maar evident is het nooit.

“Frederik springt soms wel in, maar hij heeft het heel druk met zijn job. Bovendien is ons mama juist geopereerd aan haar heup en ligt ze in het ziekenhuis. Het vangnet is wat moeilijker momenteel. Er moet veel geregeld worden, maar gelukkig ben ik daar goed in”, lacht Natalia.

Natalia weet alvast van aanpakken en probeert de boel draaiende te houden. “Ik heb aan Frederik gezegd: ‘Ik moet al uw uren hebben, mijn rooster ernaast leggen voor zover ik dat al heb, en dan zien we wel hoe we dat oplossen. We worden beiden 42 en dat voel je hoor als er twee kleintjes zijn.”