.
Nachtwacht
zondag 12 mei 2024

Nachtwacht neemt clip op en kondigt nieuwe show aan

Nachtwacht heeft wat in petto

Afgelopen week werd in het Steenbakkerijmuseum in Boom de nieuwe clip van Nachtwacht opgenomen, met Sophie Janssens (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Gio Kemper (Wilko).

Dit is de clip die hoort bij de nieuwe single ‘Samen sterk’, die uitkomt op 15 mei.

De clip zelf kan je bekijken vanaf 17 mei om 17u op het YouTube kanaal van Nachtwacht en Studio 100 TV.

‘Samen sterk’ gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor de Nachtwacht: 3 beste vrienden, elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden. Dit is de tweede videoclip van Sophie Janssens, die nu al een jaar de rol van Keelin vertolkt.

En er is nog meer goed nieuws voor de fans: er zijn tickets voor de nieuwe Nachtwachtshow “De Bevroren Sneeuwkoningin” te koop.

Louis Thyssen (Vladimir): “We gaan voor het eerst naar de Onderwereld met de show. Het decor zal ook een volledig andere stijl hebben dan de vorige jaren. De show is interactief: zingen, dansen, samen spreuken uitvoeren. Het publiek wordt letterlijk mee betrokken in het verhaal.”

Gio Kemper (Wilko): “Nachtwacht heeft steeds jongere fans en dat is schattig om te zien bij de shows! De interactie met het publiek is altijd fantastisch, ook ouders vinden het leuk om mee op te gaan in de show.

Er zitten ook altijd wat verborgen grapjes in voor een ouder publiek.”

Sophie Janssens (Keelin): “Met deze show trekken we niet alleen naar Antwerpen, Gent en Hasselt maar ook naar kleinere theaters, omdat we dichter bij het publiek willen zijn zodat de interactie nóg groter wordt. Anderzijds moet het groot genoeg zijn voor decor en special effects van de show.”

Korte inhoud 'De Bevroren Sneeuwkoningin'

Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

Meer info op de studio100.com