.
Louis Thyssen, Céline Verbeeck en Gio Kemper van Nachtwacht
maandag 29 november 2021

Nachtwacht komt terug naar het theater!

Weer iets om naar uit te kijken.

Na twee zeer succesvolle theatershows, staat Nachtwacht in oktober 2022 terug in het theater met hun derde show! De nieuwe Nachtwachtshow draagt de naam ‘Het Donkere Spiegelbeeld’.

Het belooft opnieuw een razend spannende strijd te worden tussen de Nachtwacht en de onderwereld… Deze keer strijden ze zelfs tegen hun eigen spiegelbeeld.

De show trekt opnieuw door heel Vlaanderen. Je kan de Nachtwacht bewonderen in Asse, Gent, De Panne, Oostende, Hasselt & Antwerpen.
Louis Thyssen (Vladimir), Céline Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko) kijken er alvast naar uit: “Voor de derde keer zullen we samen op de planken staan. Ook deze show ziet er weer veelbelovend uit, het is voor ons echt een feest om overal in Vlaanderen live te kunnen optreden voor onze enthousiaste fans!"

In hun derde theatershow komen Vlad, Keelin en Wilko tegenover hun grootste vijand ooit te staan: een spiegelbeeld van zichzelf, een Nachtwacht met duistere krachten!
Zullen Vlad, Keelin & Wilko de krachten van hun eigen spiegelbeeld de baas kunnen? Kom het te weten in de gloednieuwe Nachtwachtshow!

Tickets zijn nu te koop via studio100.com/hetdonkerespiegelbeeld