You are here

Muziek Quiz Me Quick gratis te downloaden

08/12/2012 10:06-

Wie zondagavond 9 december naar Quiz me Quick kijkt op Eén, zal nadien de volledige CD met de muziek uit de succesvolle fictiereeks gratis kunnen downloaden.

Nadat een krant als eerste een volledige CD aan zijn lezers schonk en een weekblad later een nieuw boek gratis weg gaf, zo wordt nu zondag 9 december voor het eerst een volledige soundtrack van een televisiereeks integraal en gratis downloadbaar aangeboden aan de kijker.

Op maandag 10 december ligt de CD met de muziek van Quiz me Quick in de winkel. Een selectie van 18 tracks uit de 5 uur en 40 minuten die Aram componeerde voor de populaire zondagavond-reeks op Eén. Maar wie een dag eerder, op zondag 9 december, naar de 8ste aflevering kijkt, krijgt de unieke kans om deze CD integraal en volledig gratis te downloaden.

Hoe en waar de muziek precies zal kunnen worden gedownload, wordt meteen na de uitzending verklapt.

Aram, componist van de soundtrack: “Ik ben vereerd dat Jan Matthys en Bart de Pauw me het vertrouwen gaven om hun reeks op muziek te zetten. Het was een zeer intensieve en leerrijke samenwerking. Ik heb er naar gestreefd het specifieke karakter van de hoofdrolspelers te versterken in persoonlijke muzikale thema’s die hun plaats hebben gevonden in het geheel van composities ten dienste van de afleveringen. Ik ben erg blij dat Eén door deze actie toont dat mijn werk wordt gesmaakt bij een groot publiek!”

Tags: