.
Legally Blonde
dinsdag 21 december 2021

Musical Legally Blonde met een jaar uitgesteld: pas in 2023

We zijn er écht nog niet.

Producent Au Fond Producties wil musical in de beste omstandigheden brengen en verschuift speeldata naar februari 2023.
Producent Au Fond Producties zou in februari 2022 de productie LEGALLY BLONDE naar de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater Hasselt brengen. Met Ianthe Tavernier in de rol van Elle Woods en chihuahua Winky als Bruiser stond er alvast een top-duo klaar om het publiek te trakteren op deze hilarische romcom. Helaas steekt de aanhoudende COVID-situatie er een stokje voor. De productie wordt uitgesteld naar februari-maart 2023, nog steeds in de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater te Hasselt. Er wordt contact opgenomen met de tickethouders om hun tickets te verplaatsen naar 2023.

Regisseur Manu Jacobs: “We zouden rond deze tijd volop moeten kunnen beginnen met de voorbereidingen, om de kwaliteit te halen die we voor ogen hebben. We willen ons publiek écht geven wat het verdient: een fantastische cast, een ijzersterk live orkest en een productie die er 200% staat. Door de recente coronamaatregelen en vooral het gemis aan een lange termijn strategie voor de cultuursector, is het voor ons te onzeker om op te starten. We willen jullie een echte feelgood musical met toeters en bellen – en zelfs een échte chihuahua – presenteren, maar dat is in het huidige klimaat niet mogelijk. Dus met spijt in ons hart verplaatsen we de voorstellingen. Maar weest gerust: we kijken nu al uit naar februari 2023 om het publiek de show te geven die ze verdienen!"

Uitvoerend producent Bart Vandersmissen: “LEGALLY BLONDE, de musical is geen productie die je zo maar eventjes op poten kan zetten zonder 100% spelzekerheid. We willen geen half werk realiseren, maar ons publiek geven waar ze recht op hebben. Kunnen we dit niet in 2022, dan doen we het nog beter in 2023. We kijken samen met onze collega’s en het publiek uit naar een duurzame oplossing om uit deze pandemie te geraken en de druk op onze gezondheidszorg te verminderen, zonder telkens weer onze sector te moeten sluiten. We wensen alleszins alle gezondheidsmedewerkers goede moed!"

LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Ianthe Tavernier), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.

Tickets via www.aufondproducties.be

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier