.
News Image

Muse komt naar Paleis 12

Wereldtournee brengt Muse ook naar ons land.


Muse kondigde vorige week een eerste salvo van concerten aan in het kader van hun nieuwe wereldtournee, die volgt op de release van 'Drones'. Het jongste album van de band scheert al wekenlang hoge toppen in alle mogelijke hitlijsten van onze planeet. Vandaag maakt Muse het goede nieuws bekend dat ze ook een passage in ons land voorzien, op 12 maart 2016 in Paleis 12 van Brussels Expo.

Met The Drones World Tour gaat Muse voor de eerste keer 'in the round', wat betekent dat ze concerteren in het midden van hun publiek. Ze houden daarmee hun reputatie hoog als de groep die voortdurend zijn limieten verlegt qua podiumproductie. Niet toevallig werd er in de internationale pers naar hun vorige tours verwezen met bergen superlatieven. En 'legendarisch', 'overweldigend' en 'ambitieus' zal het ontwerp van het podium van hun nieuwe wereldtournee zeker opnieuw zijn. De straffe configuratie moet het publiek een ongeziene 360 graden visuele- en geluidservaring bezorgen.

Sinds hun oprichting in 1994 heeft Muse niet minder dan zeven studioalbums geproduceerd, met meer dan 17 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld. 'Drones' is de nieuwste plaat en was gedurende twee weken niet weg te stoten van de hoogste positie in de Britse en Amerikaanse charts. Een primeur voor de band! Maar ook daarbuiten deed hun meeste recente meesterwerk het erg goed, met een nummer 1 notering in 23 landen, waaronder Frankrijk, Japan, Australië, Nederland, Zwitserland en België. De band stelde hun nieuwe songs eerder al live voor met een reeks spectaculaire concerten op de zomerfestivals. En nu kondigen ze dus een indoor tournee aan, die hen op 12 maart naar Paleis 12 brengt! Tickets voor dit niet te missen concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 23 september om 9u. Onnodig te vermelden dat je er best op tijd bij bent...

TicketverkoopStart ticketverkoop:

Woensdag 23 september om 9uTickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.beTicketprijzen

(incl. servicekosten):

74 euro, 64 euro en 54 euro*0.5euro/min, incl btw


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Muse

Meer Over:

Muse