.
Muriel Bats in Lisa
zaterdag 18 mei 2024

Muriel Bats: “Moet je als koppel onder één dak wonen”

Het is bij haar niet het geval

Na enkele jaren meegespeeld te hebben in ‘Thuis’, is Muriel Bats na de zomer te zien bij de concurrentie in ‘Familie’. Bats is heel blij met deze kans en hoopt dat er ook nieuw werk uit voort vloeit.

“In de eerste plaats wil ik in het nu leven. De afgelopen jaren was ik vaak aan het piekeren en doemdenken, dat wil ik niet meer doen. Ik ga nu focussen op deze job en er zoveel mogelijk energie uit halen. Ik ben niet echt een optimist, het wordt dus een oefening om de positieve vibe vast te houden, maar ik ga ervoor”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wie haar deze kans ook gunt is Leo, haar vriend met wie ze al elf jaar samen is. De twee wonen nog altijd niet samen, maar ze praten er wel over.

“Ik stel mij de vraag of je als koppel per se onder één dak moet wonen? Bovendien zijn er kinderen in het spel. Mijn oudste zoon Thias wordt 27 en woont niet meer thuis, maar er is ook nog mijn jongste zoon Mo en mijn vriend heeft ook een tienerzoon. Voorlopig is samenwonen niet echt een optie, maar ik sluit het in de toekomst zeker niet uit.”