.
Muriel Bats
woensdag 22 mei 2024

Muriel Bats: “Hij wil naar het buitenland verhuizen”

Hij is volop aan het sparen

Muriel Bats en haar vriend Leo zijn al 11 jaar samen, maar wonen nog steeds niet onder hetzelfde dak. De grote vraag is of ze dat wel willen en of ze het nog kunnen om met iemand samen te leven.

“Waar mijn vriend en ik het over eens zijn, is dat we allebei onze eigen ruimte nodig hebben, of dat nu een hele verdieping, een kleine studio in de tuin of een kamer apart is. Zeker voor mij is dat belangrijk. Ik heb twee keer samengewoond, met de vaders van mijn kinderen, en ik heb twee keer gevoeld dat ik te weinig ruimte had. Dat was niet de enige reden waarom het twee keer is misgelopen, maar het heeft me zeker parten gespeeld”, zegt Muriel in Dag Allemaal.

De actrice heeft kinderen uit een vorige relatie, maar het is nog niet zeker of zij in de voetsporen van hun moeder zullen treden.

“Mo is 15 en weet nog niet welke richting hij uit wil. Hij heeft veel interesses en is enorm creatief: hij drumt, tekent, schildert, tuiniert en kookt graag. Thias is 26, heeft 'n diploma orthopedagogie en heeft al op verschillende scholen gewerkt als leerlingenbegeleider. Hij is aan het sparen om misschien naar het buitenland te verhuizen.”

Bio van Muriel Bats

Meer Over:

Muriel Bats