.
News Image

MTV draait clip van Robby Longo

Ongelooflijk maar waar! MTV is zot van Robby Longo.


'Nashvile’, het nieuwe album van Robby Longo, dat op 21 augustus in België wordt uitgebracht, lijkt heel wat nieuwe deuren te gaan openen voor de cowboy uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Zo is de single, ‘I’m from the country’, bij ons al een stevige radiohit en nu heeft zelfs MTV de in Nashville opgenomen clip bij dat nummer ontdekt! De clip passeert regelmatig de revue op de televisiezender en ook op de website van MTV heeft de clip een plaatsje gekregen.



Maar ook in de internationale country muziekwereld klinken er al zeer enthousiaste reacties op het nieuwe album, dat werd opgenomen in de legendarische Blackbird Studios.

“Goed om te horen”, zegt Robby bescheiden, “maar we zien wel wat de toekomst brengt. Wel zou ik het fantastisch vinden om een keer met mijn band op te treden in één van de vele muziekcafés in downtown Nashville. Toen ik daar in juni was voor opnames heb ik mij in de unieke sfeer kunnen onderdompelen en ik moet zeggen, dat smaakte naar meer.”



‘Nashville’ is het derde studioalbum van Robby. Zijn debuutalbum, “Country man”, werd één van de bestverkochte CD’s van 2013 in Vlaanderen en behaalde de platina status. Ook de opvolger, “Take it easy” uit 2014 werd een voltreffer waarvoor Robby een gouden award mocht ontvangen.



‘Ik ben er trots op dat ik de countrymuziek in Vlaanderen dichter bij het grote publiek heb gebracht”, zegt Robby. Met trots kondigde hij dan ook onlangs zijn eerste grote live concert aan. Op 21 november is het Robby Longo Country Birthday concert gepland in de Oktoberhallen in Wieze.



Tickets ‘Country Birthday Concert’: www.teleticketservice.com of 053/71 08 44.


Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo